skip to Main Content

Asbest Amsterdam

Heeft u last van asbest in uw woning of bedrijfspand in Amsterdam? Of wilt u graag een asbestonderzoek of asbestinventarisatie laten uitvoeren? Bij Van Santen Advies bent u daarvoor aan het juiste adres. Met deskundig advies begeleiden wij u door het gehele traject heen zodat u geen omkijken meer heeft naar alle procedures.

Wilt u een prijsindicatie?

Wat is asbest

Asbest is een verzamelnaam voor mineralen die in de natuur voorkomen. Asbest is veel gebruikt vanwege de eigenschappen die het heeft. Zo is het slijtvast, isolerend, brandwerend en sterk materiaal. Daarom is het voorheen veel gebuikt in gebouwen, woningen en installaties. Asbest in gebonden toestand vormt geen gevaar voor de gezondheid.

Bij beschadiging van asbest kunnen er echter ook stoffen vrijkomen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Daarom is er vandaag de dag een verbod op (her)gebruik van asbest.

Asbestinventarisatie Amsterdam

Om verspreiding van asbestvezels te voorkomen dient er voorafgaand aan het verbouwen, renoveren of slopen van panden die voor 1994 gebouwd zijn, een asbestinventarisatie Amsterdam uitgevoerd te worden.

Tijdens de asbestinventarisatie Amsterdam gaan we op zoek naar de asbest, het ontstaat en de mate waarin ze aanwezig zijn. Vervolgens ontvangt van u van ons een asbestonderzoeksrapport waarin alle relevante informatie is opgenomen. Onze rapporten voldoen aan alle wet- en regelgeving en zijn geschikt voor het aanvragen van de vergunningen en om de saneringen mee uit te voeren.

Asbest verwijderen Amsterdam

Ook aan het asbest verwijderen Amsterdam worden strenge eisen gesteld. Deze eisen zijn ook vastgelegd in de wet- en regelgeving. In veel gevallen mag asbest in Amsterdam enkel worden verwijderd door een gecertificeerde organisatie. In een enkel geval mag een particulier de asbest zelf verwijderen.

Bij Van Santen helpen wij u graag bij van begin tot het eind waardoor u geen omkijken meer heeft naar het verwijderen van de asbesthoudende materialen. Wij verzorgen een oplossing op maat en een heldere aanpak waardoor u verzekerd bent van een professionele aanpak. Wij zijn voor u het aanspreekpunt zodat u niet contact hoeft te zoeken met verschillende partijen. Van Santen Advies staat voor u klaar met deskundig advies en begeleiding.

Naast asbest Amsterdam, onderzoek en verwijderen wij dit door nog meer plekken in heel Nederland, onder andere:
Asbest verwijderen Zoetermeer | Asbest verwijderen Den Haag | Asbest verwijderen Utrecht | Asbest verwijderen Leiden | Asbest verwijderen Rotterdam | Asbest verwijderen Woerden | Asbest verwijderen Amersfoort en diverse plekken daaromheen.

Contact

Heeft u vragen over de dienstverlening van Van Santen Advies? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een project?

Neem dan vrijblijvend contact op. We zijn zowel telefonisch als via e-mail te bereiken om uw vragen te beantwoorden: 24 uur per dag, 7 dagen per week! Wilt u liever door ons gebeld worden? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk.

Ik wil gebeld worden

  Van Santen Advies

  Staalweg 44
  2612 KK Delft

  015-2061300
  info@vs-advies.nl

  Back To Top