skip to Main Content

Asbest verwijderen Leiderdorp

Op zoek naar een geschikte partij voor asbestinventarisatie of asbest verwijderen in Leiderdorp, bij van Santen Advies helpen we u graag!

Waar asbest in de bouw tegenwoordig niet meer toegepast mag worden, was het gebruik hiervan bij woningen en bedrijfspanden die voor 1994 gebouwd zijn heel normaal. Bezit u zelf dus over één van deze gebouwen, dan is de kans groot dat er asbesthoudend materiaal is gebruikt. Wanneer asbest in goede staat verkeerd, dan is er geen reden tot actie. Echter, is het asbest bij u in Leiderdorp aangetast of wilt u graag verbouwen of slopen, dan raden wij u aan om een asbestonderzoek of asbestinventarisatie aan te vragen. Tijdens de inventarisatie doen onze specialisten onderzoek naar de aanwezigheid en de staat van het asbest. Vervolgens ontvangt u een duidelijk rapport waarin precies staat wat de vervolgstappen zijn. Zowel het onderzoek als asbestverwijdering in Leiderdorp kunt u overlaten aan Van Santen Advies.

Wilt u een prijsindicatie?

Asbestinventarisatie Leiderdorp

Denkt u dat er sprake is van asbest bij u in Leiderdorp, dan is asbestinventarisatie altijd de eerste stap. Tijdens dit onderzoek gaan onze specialisten op zoek naar de asbest en de staat hiervan, waar bevindt het zich en is de aanwezigheid schadelijk voor ieders gezondheid.

Bent u van plan om te gaan verbouwen, renoveren of slopen bij panden die zijn gebouwd voor 1994. dan is het zelfs verplicht om een asbestonderzoek uit te laten voeren. Dit om er zeker van te zijn dat verspreiding van asbestvezels voorkomen wordt. Laat u door ons het asbestonderzoek uitvoeren, dan ontvangt u altijd een asbestinventarisatierapport, hierin is alle relevante informatie is opgenomen. Onze rapporten voldoen aan alle wet- en regelgeving en zijn geschikt voor het aanvragen van de vergunningen en om de saneringen mee uit te voeren.

Asbest verwijderen Leiderdorp
Asbest laten verwijderen

Asbest verwijderen Leiderdorp

Ook aan asbest verwijderen Leiderdorp worden zware eisen gesteld. Deze eisen zijn ook vastgelegd in wet- en regelgeving. In bijna alle gevallen mag asbest alleen worden verwijderd door een gecertificeerde organisatie. In een enkel geval mag een particulier de asbest zelf verwijderen.

Bij Van Santen helpen wij u graag bij van begin tot het eind waardoor u geen omkijken meer heeft naar het verwijderen van de asbesthoudende materialen. Wij verzorgen een oplossing op maat en een heldere aanpak waardoor u verzekerd bent van een professionele aanpak. Wij zijn voor u het aanspreekpunt zodat u niet contact hoeft te zoeken met verschillende partijen. Van Santen Advies staat voor u klaar met deskundig advies en begeleiding.

Naast een asbestonderzoek in Leiderdorp en het verwijderen hiervan, doen wij dit door nog meer plekken in Nederland, onder andere:
Asbest verwijderen Zoetermeer | Asbest verwijderen Amsterdam | Asbest verwijderen Den Haag | Asbest verwijderen Leiden | Asbest verwijderen Rotterdam | Asbest verwijderen WoerdenAsbest verwijderen Amersfoort en diverse plekken daaromheen.

Contact

Heeft u vragen over de dienstverlening en het verwijderen van asbest in Leiderdorp? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een project?

Neem dan vrijblijvend contact op. We zijn zowel telefonisch als via e-mail te bereiken om uw vragen te beantwoorden: 24 uur per dag, 7 dagen per week! Wilt u liever door ons gebeld worden? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk.

Ik wil gebeld worden

  Van Santen Advies

  Staalweg 44
  2612 KK Delft

  015-2061300
  info@vs-advies.nl

  Back To Top