skip to Main Content

Asbest Hoofddorp

Op zoek naar een geschikte partij voor asbestinventarisatie of asbest verwijderen in Hoofddorp, bij van Santen Advies helpen we u graag!

Waar asbest in de bouw tegenwoordig niet meer toegepast mag worden, was het gebruik hiervan bij woningen en bedrijfspanden die voor 1994 gebouwd zijn heel normaal. Bezit u zelf dus over één van deze gebouwen, dan is de kans groot dat er asbesthoudend materiaal is gebruikt. Wanneer asbest in goede staat verkeerd, dan is er geen reden tot actie. Echter, is het asbest bij u in Utrecht aangetast of wilt u graag verbouwen of slopen, dan raden wij u aan om een asbestonderzoek of asbestinventarisatie aan te vragen. Tijdens de inventarisatie doen onze specialisten onderzoek naar de aanwezigheid en de staat van het asbest. Vervolgens ontvangt u een duidelijk rapport waarin precies staat wat de vervolgstappen zijn. Zowel het onderzoek als asbestverwijdering in Utrecht kunt u overlaten aan Van Santen Advies.

Wilt u een prijsindicatie?

Asbestinventarisatie Hoofddorp

Uiteraard is een asbestinventarisatie Utrecht de eerste stap. Om verspreiding van asbestvezels te voorkomen dient er voorafgaan aan het verbouwen, renoveren of slopen van panden die voor 1994 gebouwd zijn een asbestonderzoek uitgevoerd te worden.

U ontvangt van ons een asbestonderzoeksrapport, waarin alle relevante informatie is opgenomen. Onze rapporten voldoen aan alle wet- en regelgeving en zijn geschikt voor het aanvragen van de vergunningen en om de saneringen mee uit te voeren.

Asbest verwijderen Hoofddorp

Ook aan asbest verwijderen Utrecht worden zware eisen gesteld. Deze eisen zijn ook vastgelegd in wet- en regelgeving. In bijna alle gevallen mag asbest alleen worden verwijderd door een gecertificeerde organisatie. In een enkel geval mag een particulier de asbest zelf verwijderen.

Bij Van Santen helpen wij u graag bij van begin tot het eind waardoor u geen omkijken meer heeft naar het verwijderen van de asbesthoudende materialen. Wij verzorgen een oplossing op maat en een heldere aanpak waardoor u verzekerd bent van een professionele aanpak. Wij zijn voor u het aanspreekpunt zodat u niet contact hoeft te zoeken met verschillende partijen. Van Santen Advies staat voor u klaar met deskundig advies en begeleiding.

Naast een asbestonderzoek Utrecht en het verwijderen hiervan, doen wij dit door nog meer plekken in Nederland, onder andere:
Asbest verwijderen Zoetermeer | Asbest verwijderen Amsterdam | Asbest verwijderen Den Haag | Asbest verwijderen Leiden | Asbest verwijderen Rotterdam | Asbest verwijderen WoerdenAsbest verwijderen Amersfoort en diverse plekken daaromheen.

Contact

Heeft u vragen over de dienstverlening en het verwijderen van asbest in Hoofddorp? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een project?

Neem dan vrijblijvend contact op. We zijn zowel telefonisch als via e-mail te bereiken om uw vragen te beantwoorden: 24 uur per dag, 7 dagen per week! Wilt u liever door ons gebeld worden? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk.

Ik wil gebeld worden

  Van Santen Advies

  Staalweg 44
  2612 KK Delft

  015-2061300
  info@vs-advies.nl

  Back To Top