skip to Main Content

Asbest offerte

Ontvang een gratis offerte voor asbest inventarisatie of asbest verwijderen

U kunt in 2 minuten onderstaande stappen invullen, waarmee u binnen 24 uur een gratis offerte ontvangt. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf en onze asbestinventarisatierapporten voldoen aan alle wet- en regelgevingen. De door ons aangeleverde rapporten kunnen gebruikt worden voor het aanvragen van vergunningen. Wij staan bekend als een pragmatisch, snel en betrouwbaar bedrijf met concurrerende tarieven.

Offerte voor asbest inventarisatie of verwijderen

  Gegevens onderzoekslocatie invullen.
  AsbestinventarisatieAsbestverwijdering


  Ik wil een email ontvangenIk wil gebeld worden


  Laat hierboven een foto achter van de situatie.
  De grootte van het bestand, deze mag max. 20MB groot zijn.
  Lukt het niet om de foto te uploaden, stuur ons deze dan gerust door via de mail.

  Waarom een asbest offerte aanvragen?

  Bij verbouwingen van gebouwen van vóór 1994, is een asbestonderzoek / asbestinventarisatie altijd verplicht. Asbest werd tot 1994 veelvuldig gebruikt in gebouwen, woningen en installaties vanwege de sterke en slijtvaste eigenschappen. Na 1994 mag het niet meer in nieuwe projecten gebruikt worden vanwege de schadelijke asbestvezels die vrij kunnen komen wanneer de asbesthoudende materialen beschadigen. Asbestvezels zijn minuscuul klein en niet met het blote oog waar te nemen. Blootstelling aan deze asbestdeeltjes kunnen echter wel zorgen voor vervelende gezondheidsproblemen zoals longkanker en asbestose.

  Offerte asbest verwijderen

  Doordat bij beschadiging asbestdeeltjes vrij kunnen komen, worden er hoge eisen gesteld aan het verwijderen van asbest. Asbest mag daarom in de meeste gevallen alleen verwijderd worden door een gecertificeerde organisatie. Van Santen Advies ontzorgt u graag volledig bij het verwijderen van asbest, zodat u gegarandeerd bent van een oplossing op maat. Hierdoor worden er geen onnodige kosten gemaakt en bent u verzekerd van een professionele aanpak.

  Asbest offerte aanvragen bij Van Santen Advies

  Bij Van Santen geloven wij in eerlijk advies met een vooraf duidelijk gecommuniceerde prijs. Wij staan bekend als een no nonsensbedrijf dat meedenkt in pragmatische oplossingen, zonder daarbij de wet- en regelgeving te overtreden. Jaarlijks voert Van Santen Advies meer dan 10.000 asbest inventarisaties uit. Ons motto is dan ook niet voor niets: Consider it done.

  [/vc_column]

  Wanneer ontvang ik de asbest offerte?

  Na het invullen van ons korte aanvraagformulier op de website ontvang u van ons al binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Als gecertificeerd bedrijf geven wij eerlijk advies over de situatie en de verwachtte prijs. U hoeft dus niet lang te wachten zodat er snel gehandeld kan worden.

  Bij het meesturen van foto’s of bijlagen graag rekening houden dat deze niet groter dan 10 MB zijn.

  Zitten er kosten verbonden aan de asbest offerte?

  Het aanvragen van een asbest offerte is bij ons geheel vrijblijvend en dus gratis. Na het ontvangen van de offerte is het aan u om de asbestinventarisatie of het verwijderen van asbest aan ons over te laten. Na het uitvoeren van de asbestinventarisatie en het ontvangen van de rapportage, kunnen wij u -ook geheel vrijblijvend- voorzien van een offerte voor het verwijderen van de aangetroffen asbest.

  Back To Top