skip to Main Content

Asbest Dordrecht

Wilt u weten of er asbest houdend materiaal aanwezig is in uw woning of bedrijfspand in Dordrecht of wilt u dit laten verwijderen? Bij zowel zekerheid als een vermoeden is het belangrijk om een professional in te schakelen. Asbest lijkt misschien onschuldig, zeker omdat niet met het blote oog zichtbaar is, maar het inademen van asbest kan gevaarlijk zijn voor ieders gezondheid. Asbest laten verwijderen of het zeker voor het onzekere nemen en interesse in een asbestonderzoek? Vraag bij Van Santen Advies een vrijblijvende offerte aan.

Asbest verwijderen Dordrecht

Wilt u een prijsindicatie?

Asbestonderzoek Dordrecht

Om een beeld te scheppen van de mogelijk aanwezige asbest, voeren we bij Van Santen Advies een asbestonderzoek in Dordrecht uit. Er wordt hierbij gekeken naar zowel de aanwezigheid als de staat. Zo kan een asbestonderzoek uitsluiten of asbest in een gevaarlijke of nog vastgebonden staat verkeerd.

Na het onderzoek wordt er altijd een asbestinventarisatierapport opgeleverd. Hierin staat alle nodige informatie dat van belang is bij het verwijderen.

Asbest verwijderen Dordrecht

Asbest verwijderen in Dordrecht moet in bijna alle gevallen overgelaten worden aan een specialist. Zeker wanneer het asbest houdend materiaal ontbonden is, dient men voorzichtig te werk te gaan. Voor zowel het onderzoek als het asbest saneren in Dordrecht kunnen wij u helpen. Zo verzorgen wij het hele pakket en kunnen we snel schakelen, zowel in het advies als de uitvoering daarvan.

Dienstverlening door heel Nederland

Naast een asbestonderzoek Dordrecht en het verwijderen hiervan, doen wij dit door nog meer plekken in Nederland, onder andere:
Asbest verwijderen Zoetermeer | Asbest verwijderen Amsterdam | Asbest verwijderen Den Haag | Asbest verwijderen Leiden | Asbest verwijderen Rotterdam | Asbest verwijderen Hoofddorp | Asbest verwijderen Leiderdorp | Asbest verwijderen WoerdenAsbest verwijderen Amersfoort en diverse plekken daaromheen.

Contact

Heeft u vragen over de dienstverlening of wilt u ons meteen inschakelen voor een project?

Neem dan vrijblijvend contact op. We zijn zowel telefonisch als via e-mail te bereiken, 24 uur per dag, 7 dagen per week! Wilt u liever door ons gebeld worden? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk.

Ik wil gebeld worden

  Van Santen Advies

  Staalweg 44
  2612 KK Delft

  015-2061300
  info@vs-advies.nl

  Back To Top