skip to Main Content

Onze diensten

Asbest

Is niet gevaarlijk, mits u er juist mee omgaat.

Chroom 6

Giftige, kankerverwekkende, milieugevaarlijke stof.

Projectmanagement

Het halen van deadlines is een must.

Écht ontzorgen van onze opdrachtgevers met een compleet advies van eerste aanvraag tot en met oplevering staat bij ons hoog in het vaandel. Korte lijnen, betrokkenheid en daadkrachtig reageren / acteren is ons motto, vandaar onze bedrijfsspreuk: Consider it done!

Onder één dak vindt u alle expertise en ervaring voor een efficiënte, kostenbesparende en zorgvuldige voorbereiding, uitvoering en afronding van asbest, chroom 6 en (circulaire) sloopprojecten. Voor bedrijven, particulieren, instanties en asbestsaneringsbedrijven zijn we een adviseur die voor u van grote toegevoegde waarde is.

In elke fase staan we u terzijde met praktische adviezen en actuele kennis. Daardoor heeft u geen omkijken meer naar welk detail dan ook én u heeft de zekerheid dat u aan alle verplichtingen en wet- en regelgeving voldoet.

Als bedrijf streven we naar een klantrelatie, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen, mits dit voldoet aan wet- en regelgeving. We beschikken over de noodzakelijke vergunningen en zijn gecertificeerd volgens ISO 9001 (kwaliteit), VCA* (veiligheid) en het procescertificaat asbestinventarisatie.

Back To Top