skip to Main Content

Asbest Woerden

Bent u op zoek naar een organisatie voor het verwijderen van asbest in Woerden? Dan helpen wij u graag verder!

Wanneer er asbest aanwezig is in uw pand kan het zijn dat deze verwijderd moet worden. Dit is afhankelijk van de staat waarin het materiaal waar de asbest zich in bevindt is. Op het moment dat de asbest in onbeschadigd materiaal en op een ongevaarlijke plek zit is het niet verplicht. Wanneer het materiaal beschadigd is kunnen er deeltjes vrijkomen die slecht zijn voor uw gezondheid. In deze situatie is het wél verplicht asbest te verwijderen. Voordat asbest verwijderd mag worden dient er een onderzoek gedaan te worden van het gebouw of woning.

Asbest verwijderen Woerden

Wilt u een prijsindicatie?

Asbestonderzoek Woerden

Het is verplicht een asbestonderzoek uit te voeren voordat asbest verwijderd mag worden. De collega’s van Van Santen Advies voeren dit onderzoek uit waarna u een uitgebreid inventarisatierapport ontvangt.

Met behulp van dit rapport is het mogelijk om een vergunning aan te vragen of om de sanering mee uit te voren.

Asbest saneren Woerden

Het verwijderen van asbest wordt ook wel asbest saneren genoemd. Er zijn strenge wet- en regelgevingen voor het saneren van asbest vanwege de gezondheidsrisico’s die het met zich meebrengt. Het werk wordt uitgevoerd door specialisten met de juiste certificeringen om de asbest te verwijderen en op de juiste manier af te voeren.

Dienstverlening door heel Nederland

Naast een asbestonderzoek Dordrecht en het verwijderen hiervan, doen wij dit door nog meer plekken in Nederland, onder andere:
Asbest verwijderen Zoetermeer | Asbest verwijderen Amsterdam | Asbest verwijderen Den Haag | Asbest verwijderen Leiden | Asbest verwijderen Rotterdam | Asbest verwijderen Hoofddorp | Asbest verwijderen LeiderdorpAsbest verwijderen Amersfoort en diverse plekken daaromheen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u advies over het onderzoeken of laten verwijderen van asbest in Woerden?

Neem dan vrijblijvend contact op. We zijn zowel telefonisch als via e-mail te bereiken, 24 uur per dag, 7 dagen per week! Wilt u liever door ons gebeld worden? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk.

Ik wil gebeld worden

  Van Santen Advies

  Staalweg 44
  2612 KK Delft

  015-2061300
  info@vs-advies.nl

  Back To Top