skip to Main Content

Onze diensten

Vocht in huis

Vocht in huis is een veel voorkomend probleem in Nederland.

Schimmels

Schimmels maken deel uit van onze natuurlijke omgeving.

Droogtechniek

Wanneer specialistisch drogen, en hoe werkt het?

Écht ontzorgen van onze opdrachtgevers met een compleet advies van eerste aanvraag tot en met oplevering staat bij ons hoog in het vaandel. Korte lijnen, betrokkenheid en daadkrachtig reageren / acteren is ons motto, vandaar onze bedrijfsspreuk: Consider it done!

Onder één dak vindt u alle expertise en ervaring voor een efficiënte, kostenbesparende en zorgvuldige voorbereiding, uitvoering en afronding van vocht- en schimmel projecten en droogtechniek. Voor woningbouwverenigingen, bedrijven en particulieren zijn we een adviseur die voor u van grote toegevoegde waarde is.

In elke fase staan we u terzijde met praktische adviezen en actuele kennis. Daardoor heeft u geen omkijken meer naar welk detail dan ook én u heeft de zekerheid dat u aan alle verplichtingen en wet- en regelgeving voldoet.

Als bedrijf streven we naar een klantrelatie, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen, mits dit voldoet aan wet- en regelgeving. De werkzaamheden worden onder toezicht van een bouwkundig ingenieur uitgevoerd. Daarnaast beschikken wij over het certificaat level-1 thermograaf.

Back To Top