skip to Main Content

Asbest Den Haag

Heeft u last van asbest in uw woning of bedrijfspand in Den Haag? Of wilt u graag een asbestonderzoek of asbestinventarisatie laten uitvoeren? Bij Van Santen Advies bent u daarvoor aan het juiste adres. Met deskundig advies begeleiden wij u door het gehele traject heen zodat u geen omkijken meer heeft naar alle procedures.

Wilt u een prijsindicatie?

Wat is asbest

Asbest is een verzamelnaam voor mineralen die in de natuur voorkomen. Asbest is veel gebruikt vanwege de eigenschappen die het heeft. Zo is het slijtvast, isolerend, brandwerend en sterk materiaal. Daarom is het voorheen veel gebuikt in gebouwen, woningen en installaties. Asbest in gebonden toestand vormt geen gevaar voor de gezondheid.

Bij beschadiging van asbest kunnen er echter ook stoffen vrijkomen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Daarom is er vandaag de dag een verbod op (her)gebruik van asbest.

Asbestonderzoek Den Haag

Om verspreiding van asbestvezels te voorkomen dient er voorafgaan aan het verbouwen, renoveren of slopen van panden die voor 1994 gebouwd zijn een asbestonderzoek uitgevoerd te worden.

U ontvangt van ons een asbestonderzoeksrapport, waarin alle relevante informatie is opgenomen. Onze rapporten voldoen aan alle wet- en regelgeving en zijn geschikt voor het aanvragen van de vergunningen en om de saneringen mee uit te voeren.

Asbest laten verwijderen Den Haag

Ook aan het verwijderen van asbest worden strenge eisen gesteld. Deze eisen zijn ook vastgelegd in wet- en regelgeving. In veel gevallen mag asbest enkel worden verwijderd door een gecertificeerde organisatie. In een enkel geval mag een particulier de asbest zelf verwijderen.

Bij Van Santen helpen wij u graag bij van begin tot het eind waardoor u geen omkijken meer heeft naar het verwijderen van de asbesthoudende materialen. Wij verzorgen een oplossing op maat en een heldere aanpak waardoor u verzekerd bent van een professionele aanpak. Wij zijn voor u het aanspreekpunt zodat u niet contact hoeft te zoeken met verschillende partijen. Van Santen Advies staat voor u klaar met deskundig advies en begeleiding.

Back To Top