skip to Main Content

Asbest verwijderen Den Haag

Heeft u last van asbest in uw woning of bedrijfspand in Den Haag? Het is belangrijk om asbesthoudend materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, in veel gevallen is het zelfs wettelijk verplicht. Is asbest bij u al geconstateerd of wilt u dit juist laten onderzoeken? Bij Van Santen Advies werken we samen met gecertificeerde partijen waar u de asbestinventarisatie aan over kunt laten.  Met deskundig advies begeleiden wij u door het gehele traject heen zodat u geen omkijken meer heeft naar alle procedures.

Wilt u een prijsindicatie?

Wat is asbest

Asbest is een verzamelnaam voor mineralen die in de natuur voorkomen. Asbest is veel gebruikt vanwege de eigenschappen die het heeft. Zo is het slijtvast, isolerend, brandwerend en sterk materiaal. Daarom is het voorheen veel gebuikt in gebouwen, woningen en installaties. Asbest in gebonden toestand vormt geen gevaar voor de gezondheid.

Bij beschadiging van asbest kunnen er echter ook stoffen vrijkomen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Daarom is er vandaag de dag een verbod op (her)gebruik van asbest.

Asbestonderzoek Den Haag

Om verspreiding van asbestvezels te voorkomen dient er voorafgaan aan het verbouwen, renoveren of slopen van panden die voor 1994 gebouwd zijn een asbestonderzoek uitgevoerd te worden.

U ontvangt van ons een asbestonderzoeksrapport, waarin alle relevante informatie is opgenomen. Onze rapporten voldoen aan alle wet- en regelgeving en zijn geschikt voor het aanvragen van de vergunningen en om de saneringen mee uit te voeren.

Asbest verwijderen Den Haag

Aan asbest verwijderen Den Haag zijn strenge eisen gesteld. Wanneer asbest in kritieke toestand verkeerd, kan dit schadelijk zijn voor uw gezondheid. In veel gevallen mag asbest in Den Haag enkel verwijderd door een gecertificeerde organisatie. In een enkel geval mag een particulier de asbest zelf verwijderen.

Bij Van Santen helpen wij u graag bij van begin tot het eind waardoor u geen omkijken meer heeft naar het verwijderen van de asbesthoudende materialen. Wij verzorgen een oplossing op maat en een heldere aanpak waardoor u verzekerd bent van een professionele aanpak. Wij zijn voor u het aanspreekpunt zodat u niet contact hoeft te zoeken met verschillende partijen. Van Santen Advies staat voor u klaar met deskundig advies en begeleiding.

Naast asbest verwijderen De HAAG, onderzoeken en verwijderen wij dit door nog meer plekken in heel Nederland, onder andere:
Asbest verwijderen Zoetermeer | Asbest verwijderen Amsterdam | Asbest verwijderen Utrecht | Asbest verwijderen Leiden | Asbest verwijderen Rotterdam en diverse plekken daaromheen.

Contact

Heeft u vragen over de dienstverlening en het verwijderen van asbest in Den Haag? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een project?

Neem dan vrijblijvend contact op. We zijn zowel telefonisch als via e-mail te bereiken om uw vragen te beantwoorden: 24 uur per dag, 7 dagen per week! Wilt u liever door ons gebeld worden? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk.

Ik wil gebeld worden

Van Santen Advies

Staalweg 44
2612 KK Delft

015-2061300
info@vs-advies.nl

Back To Top