skip to Main Content

Contact – Waddinxveen

Heeft u vragen over de dienstverlening van Van Santen Advies? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een project?

Neem dan vrijblijvend contact op. We zijn zowel telefonisch als via e-mail te bereiken om uw vragen te beantwoorden: 24 uur per dag, 7 dagen per week! Wilt u liever door ons gebeld worden? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk.

Ik wil gebeld worden

  Wilt u een prijsindicatie?

  Van Santen Advies & Inspectie

  Kouwe Hoek 6,
  2741 PX Waddinxveen

  015-2061300
  info@vs-advies.nl

  Buitenkant pand Waddinxveen

  Onze hoofddiensten

  Asbestinventarisatie

  Overweegt u het verwijderen van asbest, asbesthoudende producten of materialen, of onderdelen die mogelijk met asbest zijn verontreinigd? Een wettelijke vereiste is een asbestinventarisatie! Bij Van Santen beschikken we over gecertificeerde specialisten die deze inventarisatie met uiterste zorg uitvoeren.

  Asbestinventarisatierapport

  Voor een verbouwing, renovatie, totaalsloop, of bij een redelijk vermoeden van blootstelling aan asbestvezels heeft u een wettelijk vereist asbestrapport nodig. Van Santen biedt uitgebreide asbestrapporten die voldoen aan alle eisen, essentieel bij het aanvragen van een sloopvergunning.

  Asbest verwijderen

  Het veilig verwijderen van asbesthoudende materialen is voorbehouden aan gecertificeerde bedrijven. Van Santen Advies heeft samenwerkingsverbanden met partners die elk hun eigen expertise bezitten en verschillende saneringstechnieken hanteren om asbest op een veilige manier te verwijderen.

  Vocht onderzoek

  Bij Van Santen Inspectie zijn we gespecialiseerd in het onderzoeken van vochtproblemen. We speuren naar de oorzaak van vochtoverlast en bieden effectieve oplossingen. Hoe eerder u vochtoverlast opmerkt, hoe gemakkelijker en kostenefficiƫnter het probleem doorgaans kan worden verholpen..

  Schimmel onderzoek

  Vertrouw de inspectie op schimmel toe aan Van Santen. We speuren naar de aanwezigheid van schimmels, onderzoeken de oorzaak ervan, en zodra we die constateren, helpen we graag het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

  Back To Top