skip to Main Content

Contact – Raalte

Heeft u vragen over de dienstverlening van Van Santen Advies? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een project?

Neem dan vrijblijvend contact op. We zijn zowel telefonisch als via e-mail te bereiken om uw vragen te beantwoorden: 24 uur per dag, 7 dagen per week! Wilt u liever door ons gebeld worden? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk.

Ik wil gebeld worden

  Wilt u een prijsindicatie?

  Van Santen Advies & Inspectie

  Vrieswijk 3a,
  8103 PB Raalte

  015-2061300
  info@vs-advies.nl

  Buitenkant pand Raalte

  Onze hoofddiensten

  Asbestinventarisatie

  Gaat u asbest, asbesthoudende producten of materialen en onderdelen die mogelijk met asbest verontreinigd zijn verwijderen? Dan is een asbestinventarisatie wettelijk verplicht! Bij Van Santen beschikken we over gecertificeerde specialisten die de inventarisatie uitvoeren.

  Asbestinventarisatierapport

  Een asbest rapport is een wettelijk bepaalde rapportage die u nodig heeft bij een verbouwing, renovatie, totaalsloop, óf als er een redelijk vermoeden is dat u kunt worden blootgesteld aan asbestvezels. Bij Van Santen bieden we uitgebreide asbestrapporten die voldoen aan alle eisen en waarmee u een sloopvergunning kunt aanvragen.

  Asbest verwijderen

  Het veilig verwijderen van asbesthoudende materialen mag alleen worden uitgevoerd door daarvoor gecertificeerde bedrijven. Van Santen Advies heeft samenwerkingsverbanden met partners die elk hun eigen expertise hebben en beschikken over verschillende saneringstechnieken om asbest te verwijderen.

  Vocht onderzoek

  Van Santen Inspectie zijn we gespecialiseerd in het onderzoek van vochtproblemen. We gaan op zoek naar de vocht oorzaak en lossen dit probleem voor u op. Hoe eerder vochtoverlast wordt opgemerkt, hoe gemakkelijker en goedkoper het probleem in de regel te verhelpen is.

  Schimmel onderzoek

  Schimmel inspectie kunt u over laten aan Van Santen. We gaan op zoek naar de aanwezigheid van de schimmels en gaan op zoek naar de oorzaak. Na het constateren van de oorzaak helpen we graag het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

  Back To Top