skip to Main Content

Contact – Delft

Heeft u vragen over de dienstverlening van Van Santen Advies? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een project?

Neem dan vrijblijvend contact op. We zijn zowel telefonisch als via e-mail te bereiken om uw vragen te beantwoorden: 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Ik wil gebeld worden

  Wilt u een prijsindicatie?

  Van Santen Advies & Inspectie 

  Staalweg 44
  2612 KK Delft

  015-2061300
  info@vs-advies.nl

  Buitenkant foto Delft

  Onze hoofddiensten

  Asbestinventarisatie

  Overweegt u de verwijdering van asbest, asbesthoudende producten, materialen, of delen die mogelijk met asbest zijn verontreinigd? Een asbestinventarisatie is wettelijk verplicht! Bij Van Santen beschikken we over gecertificeerde specialisten die deze inventarisatie zorgvuldig uitvoeren.

  Asbestinventarisatierapport

  Voor verbouwingen, renovaties, totaalsloop, of wanneer er een redelijk vermoeden is van blootstelling aan asbestvezels, is een wettelijk vereist asbestrapport onmisbaar. Van Santen biedt uitgebreide asbestrapporten die voldoen aan alle eisen, essentieel bij het aanvragen van een sloopvergunning.

  Asbest verwijderen

  Asbest mag enkel worden verwijderen door gecertificeerde bedrijven. Van Santen Advies heeft samenwerkingsverbanden met partners die elk hun eigen expertise hebben en beschikken over verschillende saneringstechnieken om asbest in alle veiligheid te verwijderen.

  Vocht onderzoek

  Bij Van Santen Inspectie zijn we gespecialiseerd in het onderzoeken van vochtproblemen. We sporen de oorzaak van vochtoverlast op en bieden doeltreffende oplossingen. Hoe sneller u vochtoverlast opmerkt, hoe gemakkelijker en kosteneffici├źnter het probleem doorgaans kan worden verholpen.

  Schimmel onderzoek

  Vertrouw de inspectie op schimmel toe aan Van Santen. We detecteren de aanwezigheid van schimmels, onderzoeken de oorzaak ervan, en zodra we die vaststellen, helpen we graag om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

  Back To Top