skip to Main Content

Over

Cock van Santen

Directeur Groot Aandeelhouder
Verantwoordelijk voor:
  • Van Santen Advies
  • Van Santen Projecten
  • Van Santen Inspectie

Linkedin

Cock van Santen

Meer over Cock

Cock is een gedreven professional die zijn sporen heeft verdiend in de wereld van (totaal)sloop, asbest, chroom 6, vocht en schimmels. Vanaf 2012 is hij eigenaar van Van Santen Advies, waar hij verantwoordelijk is voor alle zaken rondom deze onderwerpen. Dit betekent dat hij zich bezighoudt met het adviseren en begeleiden van bedrijven en particulieren op het gebied van (totaal)sloop, asbestinventarisaties, risicoanalyses en saneringsplannen van gevaarlijke stoffen.

Ervaringen

Deze kennis is hem niet aan komen waaien, Cock zit al meer dan 20 jaar in het vak en heeft bij verschillende partijen zijn ervaring opgedaan. Met grote asbestsaneringsprojecten op zijn naam en diverse verantwoordelijkheden van toezichtouden, opstellen van werkplannen tot het aansturen van asbestsaneerders. Door deze ervaring heeft hij een diepgaande kennis van de sector ontwikkeld en weet hij als geen ander wat er nodig is om deze problemen op een veilige en efficiƫnte manier aan te pakken.

Kortom, Cock is een expert op het gebied van asbest, chroom 6, vocht en schimmels en staat bekend om zijn betrouwbaarheid en toewijding aan zijn werk. Of het nu gaat om het adviseren van bedrijven of het begeleiden van saneringstrajecten, hij weet precies wat er nodig is om tot een succesvolle oplossing te komen.

Hoe Van Santen Advies werkt

Back To Top