skip to Main Content

Vochtbestrijding

Kom voorgoed van vochtproblemen af!

Vocht is een veel voorkomend probleem waarbij vochtbestrijding vaak de enige permanente oplossing is. Heeft u namelijk last van vocht in huis, dan is het belangrijk om snel te schakelen en de oorzaak van het vochtprobleem te achterhalen, alleen zo kan het op de juiste wijze worden bestreden. Op zoek naar een bedrijf waaraan u vochtbestrijding over kunt laten? Bij van Santen Inspecties ondernemen we graag snel actie als het gaat om vochtproblemen.

Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan en stuur uw situatie door zodat wij snel een goede inschatting kunnen maken.

Wilt u een prijsindicatie?

Vochtbestrijding op verschillende plekken

Vocht kan op verschillende plekken en om verschillende redenen in het huis voorkomen. Een veel voorkomende plek waar vocht bestreden dient te worden, is in de kelder en in het souterrain. Vocht in de kelder is vaak een gevolg van lekkages aan leidingen en doorvoeren of door condensatie bij een gebrek aan ventilatie.

Ook op muren of  plekken met waterleidingen is vochtbestrijding vaak nodig.

Op welke plek u ook last heeft, wij gaan op zoek naar de oorzaak en doen we er alles aan om het vocht op de juiste wijze te kunnen bestrijden.

Vochtbestrijding

Bedrijf gespecialiseerd in vochtbestrijding

Bij Van Santen Inspecties zijn we gespecialiseerd in het bestrijden van verschillende soorten vocht. Het team bestaat uit vakvolwassen professionals die vlot en betrouwbaar te werk gaan. Vragen of meer informatie ontvangen, met directe aanspreekspunten kunnen we snel handelen en denken we graag mee.

Nog niet zeker wat het probleem of de oorzaak is, dan plannen we eerst graag in overleg een vocht of lekdetectie in. Alleen door de oorzaak te vinden, kan het probleem bij de bron worden aangepakt.

Heeft u vragen over de dienstverlening en vochtbestrijding? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een project?

Neem dan vrijblijvend contact op. We zijn zowel telefonisch als via e-mail te bereiken om uw vragen te beantwoorden: 24 uur per dag, 7 dagen per week! Wilt u liever door ons gebeld worden? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk.

Staalweg 44
2612 KK Delft

015-2061300
info@vs-advies.nl

Back To Top