skip to Main Content

Vochtproblemen

Laat vochtproblemen niet resulteren in schade en schimmels!

Vochtproblemen komen in meer huizen en appartementen voor dan we zelf denken. Heb je last van een vochtprobleem, dan is ons advies om zo snel mogelijk te handelen. Vocht in huis kan namelijk verschillende oorzaken hebben en daardoor vergaande gevolgen met zich meebrengen. Denk aan schade, schimmels, lekkages, condensatie en een hoge luchtvochtigheid.

Bij van Santen Inspecties doen we graag onderzoek naar het vochtprobleem om deze vervolgens op de juiste wijze en met de juiste middelen te kunnen bestrijden.

Wilt u een prijsindicatie?

Soorten vochtproblemen

Vochtproblemen oplossen

Heeft u last van één of meerde bovenstaande vochtproblemen, dan komen onze vochtexperts dit graag onderzoeken. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis offerte aan. Stuur ons gerust foto’s door van uw vochtproblemen zodat wij ons vooraf een duidelijk beeld kunnen vormen. Bij van Santen Inspecties lossen we uw vochtproblemen graag op!

Contact

Heeft u vragen over de dienstverlening van Van Santen Advies? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een project?

Neem dan vrijblijvend contact op. We zijn zowel telefonisch als via e-mail te bereiken om uw vragen te beantwoorden: 24 uur per dag, 7 dagen per week! Wilt u liever door ons gebeld worden? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk.

Van Santen Advies

Staalweg 44
2612 KK Delft

015-2061300
info@vs-advies.nl

Back To Top