skip to Main Content

Wanneer specialistisch drogen, en hoe werkt het?

Is uw woning vochtig of nat geworden door een lekkage of heeft u water in kruipruimte? Het professioneel drogen is gespecialiseerd werk. Door de inzet van onze gespecialiseerde medewerkers en droogtechnieken kunnen wij uw probleem snel verhelpen.

Met snel handelen, voorkomt u verdere schade en hoge herstelkosten. Waterschade komt nooit gelegen. Het is vooral belangrijk om direct actie te ondernemen, om verdere overlast te voorkomen. Drogen is vaak voordeliger dan het vervangen van uw vloer en het zorgt vaak voor minder overlast. Met drogen voorkomt u problemen zoals stank, schimmel, ongedierte en schade.

Vocht in uw woning kan niet uit zichzelf drogen. Wij maken gebruik van speciale drogers (eventueel in combinatie met ventilatoren), om vocht snel te onttrekken uit de woning en uit de constructies. Met professionele vochtmeters kunnen we periodiek precies meten wat de invloed is van de drogers en het dalende vochtgehalte vaststellen. Afhankelijk van de snelheid van het terugdringen van het vocht, zal worden op- of afgeschaald met drogers en ventilatoren.

Van Santen Inspectie kan het gehele droogproces voor u verzorgen, zodat u zich op uw kerntaken kunt focussen. Wij organiseren voor u de planvorming, de gestelde eisen, het inzetten, periodiek controleren én afronden van de droging. Na afloop kunnen wij u zelfs volledig ontzorgen met het herstellen van de schade.

Back To Top