skip to Main Content

Vocht in kelder

Heeft u last van een lekkage of vocht in uw kelder en weet u niet wat te doen? De specialisten van Van Santen Inspecties weten hier alles over, kunnen al u vragen beantwoorden en vinden door middel van een deskundige inspectie de oorzaak van het vochtprobleem in uw kelder.

Wilt u een prijsindicatie?

Vochtproblemen

Oorzaken van vocht in de kelder

Vocht in uw kelder kan meerdere oorzaken hebben. Een veel voorkomende oorzaak is de stijging van het grondwaterpeil wat het gevolg kan zijn van een zware regenval. Velen huizen en kelders zijn bestendig tegen een zware regenbui, maar helaas niet allemaal. Zijn de muren of is de vloer niet waterdicht, dan komt het vocht zo de ruimte in.

Een andere oorzaak is condensatie. Condensatie ontstaat wanneer vochtige en warme lucht geen uitweg kunnen vinden in dezelfde ruimte. Door het verschil van warm en koud wordt de waterdamp vloeibaar en zo ontstaat er vocht.

Wilt u weten op welke manier er bij u vocht in de kelder ontstaat? Bij Van Santen Inspecties stellen wij aan de hand van een deskundige inspectie de oorzaak van het vochtprobleem in uw kelder vast. Dit doen we door gebruik te maken van moderne technieken en professioneel gereedschap.

Vochtige kelder herkennen

Een vochtprobleem in uw kelder wilt u te allen tijden voorkomen. Dat kan door een grondige inspectie, maar u kunt zelf ook al op uw hoede zijn door te letten op de volgende vochtsymptomen.

  • Een muffe geur
  • Vochtige muren
  • Schimmelvlekken
  • Laagje water op de keldervloer
  • Schilferende verflaag

Vocht in de kelder bestrijden: kelder waterdicht maken

Een oplossing om vocht in de kelder te voorkomen en te bestrijden, is door uw kelder waterdicht te maken. De kelder waterdicht maken kan op verschillende manieren. De meest voor de hand liggende oplossing is het injecteren van de muren met een vochtwerend product. Niet alleen voor vocht in uw kelder is dit een veel gebruikte manier, ook voor doorslaand vocht wordt deze methode veel gebruikt.

Voordat u beslist om vocht in uw kelder te bestrijden, raden we aan om er eerst zeker van te zijn waar de oorzaak ligt. U kunt alleen de inspectie aan ons overlaten, maar ook het hele traject uit handen geven. Zo zorgen we ervoor dat vocht in uw kelder verleden tijd is.

Professionele vochtbestrijding in de kelder

Heeft u last van vocht in uw kelder? Van Santen Inspectie is dé expert in het effectief aanpakken van vochtproblemen. Met onze expertise en geavanceerde technieken sporen we de oorzaak van het vocht snel op en bieden we een duurzame oplossing. Of het nu gaat om grondwaterinfiltratie, condensatie of lekkages, ons team zorgt voor een specifieke behandeling die uw kelder droog en gezond maakt. Laat Van Santen Inspectie het vocht in uw kelder bestrijden en geniet weer van een zorgeloze, comfortabele woonomgeving.

Van Santen Inspectie

Heeft u vragen over de dienstverlening en vochtbestrijding? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een project?

Neem dan vrijblijvend contact op. We zijn zowel telefonisch als via e-mail te bereiken om uw vragen te beantwoorden: 24 uur per dag, 7 dagen per week! Wilt u liever door ons gebeld worden? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk.

Staalweg 44
2612 KK Delft

015-2061300
info@vs-advies.nl

Back To Top