skip to Main Content

Optrekkend vocht

Heeft u last van vochtproblemen en vermoed u dat u last heeft van optrekkend vocht? En vraagt u zich af hoe dit optrekkend vocht ontstaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen voor u onderzoeken wat de omvang van het optrekkend vocht is, wij onderzoeken de oorzaak en geven u een oplossing om het optrekkende vocht te bestrijden. Het is belangrijk om vochtproblemen snel en bij de bron aan te pakken, zodat de schade zo veel mogelijk beperkt kan blijven.

Optrekkend vocht zorgt vaak voor vervelende schades, zoals het aantasten van stuc-, en verflagen. Behang kan losraken van de muur en er kunnen schimmel- en vochtplekken ontstaan op poreuze ondergronden. Vocht zorgt tevens vaak voor een muffe geur in huis. Als u optrekkend vocht niet behandelt kan dit onherstelbare schade veroorzaken.

Er zijn verschillende manieren om optrekkend vocht te bestrijden, waarbij Van Santen Inspectie kan optreden als uw adviseur. Indien gewenst kunnen wij het volledige project voor u uit handen nemen.

Back To Top