skip to Main Content

Vacature vocht- en schimmelinspecteur

Hoe ziet een dag bij Van Santen Inspectie er uit?

Je start rond 08:00 bij je eerste inspectie die dag. Het gaat om een eengezinswoning waar vocht- en schimmeloverlast is. Je hebt al een idee waar je op moet letten omdat je zelf het onderzoek hebt ingepland en de bewoner hebt geïnterviewd over de klachten. Daarnaast heb je bouwkundige ervaring en weet je door systematisch te werken de oorzaken in te kaderen. Je hebt niet alleen verstand van de bouwkundige kant, ook bouwfysische en installatietechnische gebreken herken je en je weet hoe woningen over de jaren heen werden gebouwd.

Op locatie beschik je over de benodigde specialistische apparatuur. Zo meet je vocht in constructies en in de lucht, maak je warmtebeelden en zo nodig pers je een leiding af of kijk je met een endoscoop even in de spouw. Als het nodig is duik je de kruipruimte in of controleer je het dak. Op locatie werk je snel -je hebt immers nog een adres waar je heen mag- maar belangrijker is dat je accuraat werkt en zorgt dat je de gegevens op locatie zodanig verwerkt dat je ’s middags op kantoor binnen no-time een heldere en correcte rapportage opstelt.

Bij de volgende klus controleer je of de aannemer de schimmel naar behoren heeft verwijderd en daarna zet je de drogers in. Je legt de bewoner uit waar op gelet moet worden en je plant direct het volgende bezoek in. In de middag rapporteer je aan de opdrachtgever kort en bondig je bevindingen en de uitgevoerde werkzaamheden.

Je draagt inhoudelijk bij aan de ontwikkeling van de jonge afdeling van Van Santen Inspectie. Indien er vaardigheden zijn die je nog niet beheerst dan ben je bereid je hierin te verdiepen en deze met de nodige begeleiding eigen te maken. Je vaardigheden op pc zijn op orde en je bent de Nederlandse taal eigen.

Van Santen Inspectie is een jonge en snelgroeiende organisatie. Wij bieden inspectiediensten en projectmanagement aan voor vocht- en schimmelinspecties en drogingstechniek. Onze bedrijfscultuur laat zich omschrijven als open, direct, pragmatisch met korte communicatielijnen en veel verantwoordelijkheid voor de medewerkers.

Dit bieden wij:

  • Een markconform salaris en arbeidsvoorwaarden
  • 25 verlofdagen
  • Fulltime baan van 40 uur per week
  • Auto van de zaak
  • Heel veel werkplezier met leuke en positief ingestelde collega’s

Dit vragen wij:

  • Een bouwkundige opleiding en/of werkervaring op MBO niveau
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en schrift
  • Kan logisch redeneren en problemen creatief benaderen
  • Voert werkzaamheden zelfstandig uit

Solliciteren?

Interesse in deze vacature, neem dan gerust contact met ons op:

Staalweg 44
2612 KK Delft

015-2061300
info@vs-advies.nl

Back To Top