skip to Main Content

Lekkage plafond

Heeft u te maken met kringen of vochtplekken in uw plafond? Dan is de kans erg groot dat u een lekkage heeft in of boven het plafond. Een lekkage aan het plafond opsporen kan erg ingewikkeld zijn en diverse oorzaken hebben. De oorzaak kan een lekkende leiding zijn of een bouwkundige tekortkoming, lekkage vanuit de badkamer is ook een veelvoorkomende oorzaak. Heeft u hulp nodig bij het opsporen van de lekkage, dan kunnen wij u daarbij helpen. Met onze geavanceerde apparatuur kunnen wij een lekkage opsporen waarbij we voorkomen dat hiervoor hak- en breekwerk uitgevoerd moet worden.

Wilt u eerst weten de kosten zijn van een lekkage aan het plafond, dan kunt u bij ons vooraf altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak een foto van uw schade en stuur de situatie door via ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u!

Wilt u een prijsindicatie?

Is een lekkage aan het plafond gevaarlijk?

De vraag of een lekkage aan het plafond gevaarlijk is krijgen wij erg vaak. In eerste instantie is het niet meteen gevaarlijk, tenminste als je er snel bij bent. Wanneer je de lekkage aan het plafond niet op tijd verhelpt kan de constructie van je woning in gevaar worden gebracht, denk hierbij aan het stucwerk of schade aan de isolatie of installaties boven het plafond. Een lekkage aan het plafond kan ook gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Vochtige plekken trekken namelijk schimmels aan die schadelijk zijn voor de mens.

Lekkage plafond
Lekkage plafond
Lekkage plafond

Lekkage plafond opsporen door een ervaren partij

Er zijn verschillende methodes om een lekkage op te sporen. De methode is afhankelijk van de positie, de omvang en de aanwezige installaties, constructies en detaillering. Zelf is het vaak erg lastig om de oorzaak te achterhalen, schakel daarom een ervaren partij in. Als u Van Santen Inspecties inschakelt ontvangt u na afloop van ons onderzoek ook altijd een heldere rapportage waarin de oorzaak, omvang en oplossing van de lekkage staan beschreven. Een vakman kan de lekkage vervolgens voor u oplossen op basis van het rapport. Indien gewenst kunnen wij het herstellen of professionele droging ook voor u uit handen nemen. Zo beschikt u over betrouwbare partijen die de gehele lekkage aan uw plafond kan verhelpen. Van onderzoek tot en met het herstel!

Veel gestelde vragen

Moet lekkage aan het plafond worden aangepakt?

Heeft of denkt u te maken te hebben met een lekkage aan het plafond, dan is het belangrijk om de oorzaak hiervan zo snel mogelijk aan te pakken. Niet alleen voor het beschermen van de woning, maar ook voor uw eigen gezondheid. Laat een lekkage aan het plafond dus altijd opsporen en voorkom nog meer schade.

Hoe ziet lekkage plafond eruit?

Een lekkage aan het plafond kunt u herkennen aan de vocht- en of schimmelvlekken die verschijnen in of rondom het plafond. Soms lijken het net koffievlekken, maar ook loskomend verf kan het gevolg zijn van een lekkage.

Back To Top