skip to Main Content

Vochtbestrijding Den Haag

Heeft u last van vocht overlast in uw woning en vochtbestrijding nodig in Den Haag? Het is belangrijk om vochtproblemen bij de bron aan te pakken en zo vervelende gevolgen te voorkomen. Heeft u hier last van, dan raden we aan om een professionele partij zo snel mogelijk in te schakelen. Bij Van Santen Inspecties komen we graag langs om de oorzaak te vinden en vochtbestrijding in Den Haag uit te voeren. Dit alles om zo gevolgen als schimmels te voorkomen.

Wilt u een prijsindicatie?

Vochtbestrijding Den Haag door verschillende oorzaken

Vocht kunnen we onderscheiden in verschillende soorten. Zo zijn doorslaand vocht en optrekkend vocht veel voorkomende vochtproblemen waarbij vochtbestrijding in Den Haag nodig is. Dit kan ontstaan door vocht dat door de buitenmuren naar binnentrekt, of vanuit de grond naar boven. Het is belangrijk om de daadwerkelijke oorzaak te bepalen om zo het vocht daadwerkelijk te kunnen bestrijden.

Naast doorslaand en optrekkend vocht, kan een lekkage ook het probleem zijn. Veel voorkomende plekken hiervan zijn de badkamer of het dak/ plafond. Een lekkage opsporen kunnen wij bij Van Santen Inspecties vaak al zonder breken.

Contact

Heeft u vragen over de dienstverlening en vochtbestrijding in Den Haag? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een project?

Neem dan vrijblijvend contact op. We zijn zowel telefonisch als via e-mail te bereiken om uw vragen te beantwoorden: 24 uur per dag, 7 dagen per week! Wilt u liever door ons gebeld worden? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk.

Ik wil gebeld worden

  Van Santen Inspecties

  Staalweg 44
  2612 KK Delft

  015-2061300
  info@vs-advies.nl

  Back To Top