skip to Main Content

Vocht in kelder

Heeft u een lekkage in uw kelder of souterrain en weet u niet wat te doen? Neem direct contact op met de specialisten van Van Santen Inspectie en wij stellen aan de hand van een deskundige inspectie de oorzaak van het vochtprobleem in uw kelder vast.

Het vakkundig nalopen en controleren van de constructie en het fundament is van groot belang om het vochtprobleem in uw kelder of souterrain in kaart te brengen. Om de vochtigheidsgraad in uw kelders, souterrain of kruipruimten te meten, worden de meest moderne technieken en gereedschappen gebruikt.

Kelderlekkage of natte kruipruimten kunnen ook ontstaan door hoge grondwaterstanden, welke vaak spontaan ontstaan na een zware regenval. Als de vochtweerbaarheid van de buitenmuur of vloer niet meer in orde is, kan er ernstige schade ontstaan. De aard en omvang van het probleem onderzoeken wordt in heldere en duidelijke rapportages weergegeven.

Met onze heldere en uitgebreide rapportages kunt u het vochtprobleem in uw kelders, souterrain of kruipruimten (laten) verhelpen en bestrijden. Dit kunt u laten doen door een vakkundig aannemer, maar u kunt er ook voor kiezen om alles door Van Santen Inspectie te laten organiseren.

Back To Top